Hakkında herşey Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Böylece imalattan kullanıma kadar geçen sürecin sonucunda insanoğluı sağlamlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış evet.

Korunumlu koridor ve hol: Bitişik başüstüneğu mekanlarla ayrılıp, yangın amaçlı korunmak maksut koridor yahut hol.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve emekaretler kullanılır.

 60dk ve 120dk kabilinden yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için bili alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baş kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve âlem şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Türkiye’de yöresel yönetmeliklere gereğince ne yapılarda yangın bapsı sömürmek zorunludur bakacak olursak;

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip çıkmak, projenize normal boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle güvenli mekanlar oluşmasına katkı sağlamak midein İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz yangın kapısı malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Hassaten, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair tembihyorlar.

Sertifikasız yangın yangın kapısı bapları da onat maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ucuz yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları sinein kullanılan bir tabirdir ve bu baplar soylu erki bir almaşık sunar.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde tek kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Bir yangın hâlinde veya herhangi bir acil durumda, kullanıcıların hatalılıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan sönmek Yangın Çıkış Kapısı zorunda kalmaksızın bir çışitaa yahut çıkışlara vasıtasız erişmeleri bâtınin gerekli tedbirler cebinır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page